Vimexx Facebook

Wat is Directadmin?

Directadmin is een ontzettend gebruiksvriendelijk controlepaneel om het hosten en beheren van websites, emails en online applicaties een stuk makkelijker te maken.

Binnen Directadmin bevinden zich honderden functies die je met enkele klikken op de knop volledig naar wens kunt instellen. Zo kun je zeer eenvoudig meerdere e-mailadressen aanmaken, stel je een afwezigheidsbericht makkelijk in en maak je simpel nieuwe websites aan via de toevoegen knop. Dit is ook de reden waarom wij al vanaf de start gebruik maken van Directadmin. Het bied de juiste functies die wij graag beschikbaar stellen aan jou als klant, maar dan wel simpel te gebruiken en makkelijk te beheren.

Ondertussen hebben we ook enkele eigen DirectAdmin plugins geschreven, zoals Redis Cache en Memcached in DirectAdmin.

Hiermee kan je volledig automatisch je eigen Redis server in DirectAdmin activeren en gebruiken in je website. Voor Memcached geld hetzelfde en kan je dit ook volledig automatisch aanmaken en gebruiken waarmee jij jouw websites de snelste van Nederland maakt.

;

DirectAdmin verhuizen

Wij verhuizen dagelijks tientallen DirectAdmin gebruikers van andere providers naar ons hypermoderne platform. Mocht je ook zorgeloos en zonder problemen willen verhuizen met jouw DirectAdmin omgeving naar Vimexx toe, dan kan dat simpel via onze Vimexx verhuisservice welke vaak inbegrepen is bij webhosting en reseller hosting pakketten.

Directadmin SSD performance en stabiliteit

Directadmin draait bij Vimexx op zeer snelle Intel hexacore processoren, voorzien van DDR4 RAM geheugen. De data van uw websites, email en databases worden opgeslagen op een ongekend snelle SSD RAID10 set, voorzien van flashcache en enorm hoge I/O snelheden. De Directadmin webhosting servers zijn weer direct dubbel en redundant aangesloten op de coreswitches, welke rechtstreeks kruislinks verbonden staan met de routers van het BIT netwerk. Zodoende kan er altijd een apparaat uitvallen zonder dat we hiervan last zullen hebben.

Directadmin demo's

We hebben om Directadmin goed te kunnen ervaren en testen speciale test accounts aangemaakt om zodoende alles uit te kunnen testen. Aangezien Directadmin 3 niveau's heeft, namelijk: Webhosting, Reseller hosting en een administrator level, hebben we meerdere logins aangemaakt. Deze vind je hieronder

;

Webhosting demo

Voor een demo van ons Directadmin webhosting controlepaneel kun je terecht op:

Gebruikersnaam: demo_user
Wachtwoord: demo

Reseller hosting demo

Voor een demo van ons Directadmin reseller hosting controlepaneel kun je terecht op:

Gebruikersnaam: demo_reseller
Wachtwoord: demo
;
- 5 van 5 sterren -