Vimexx Facebook
  • Gratis anonieme whois bij registratie
  • Uitgebreid DNS beheer bij elke domeinnaam
  • Onbeperkte backups van jouw DNS

Domeinnaam doorverwijzen

Binnen Vimexx kun jij jouw geregistreerde domeinnaam op meerdere manieren doorsturen naar een andere bestaande domeinnaam. Wanneer je een domeinnaam vastlegt en nog niet direct een doel hebt, of op een andere domeinnaam al een website hebt draaien, dan kun je zodoende zorgen dat deze domeinnaam doorverwijst(redirect) naar de andere domeinnaam toe binnen ons klantenpaneel.

301 redirect of een proxy redirect

Met de redirect methode, zal de URL in de adresbalk van de browser de uiteindelijke domeinnaam laten zien. Soms is dit niet wenselijk, waardoor wij ook een mogelijkheid beschikbaar hebben gesteld waarmee jij de domeinnaam kunt doorverwijzen, zonder dat de URL in de adresbalk wijzigt naar de uiteindelijke domeinnaam. We noemen dit ook wel een proxy. Handig toch?

Veelgestelde domeinnaam vragen

Vimexx beheert meer dan 120.000 domeinnamen en is hiermee één van de grootste registrars van Nederland en België. Duizenden klanten besloten reeds om hun domeinnaam via Vimexx te registeren of naar ons te verhuizen. Sluit je ook aan bij de voordeligste en best beoordeelde domeinnaamregistrar van Nederland en Belgie en profiteer vandaag nog van alle voordelen en onze sublieme helpdesk.
De eigenaar van een domeinnaam noemen we ook wel de houder of de domeinaamhouder. Een houder is per domeinnaam apart aan te maken en in te stellen. Zo kun je dus ook domeinen voor jouw klanten registreren.
De looptijd van een domeinnaam is altijd een periode van 1 jaar. Je betaald een domeinnaam dan ook altijd per jaar. De vermelde prijzen hebben ook altijd betrekking op een periode van 1 jaar.
Bij al onze Plus, Compleet of maximaal-pakketten ontvang je een gratis .NL of .BE domeinnaam voor 1 jaar !
Een domeinnnaam is het startpunt van jouw online bereikbaarheid. Zo kan je er een website aan koppelen, er persoonlijke e-mailadressen mee aanmaken of de domeinnaam doorsturen naar een andere domeinnaam of website.

Vimexx reviews van onze klanten:

Vimexx is een bedrijf met een ultrasnelle support service. Binnen een kwartier had ik antwoord op mijn vraag. De gratis verhuisservice werd ook zeer snel uitgevoerd. Bron: Kiyoh.nl

Al zo'n 8 maanden ben ik klant bij Vimexx. Niets dan lof voor deze organisatie! Supervriendelijke, snelle en efficiente helpdesk. Ook voor vragen van een beginner. Het Plus-pakket biedt mij meer dan voldoende opslagcapaciteit voor mijn website. Doe zo voort! Bron: Webhosters.nl