Vimexx Facebook

Onderwerp: Let's Encrypt ACMEv2 (Wildcard Certificates) Support

13-03-2018 21:20

Onlangs (3 uur geleden, op moment van schrijven, om precies te zijn) heeft Let's Encrypt een nieuwe versie van haar API en ACME challenge uitgebracht; ACMEv2!

Wat houdt dit in? Met ACMEv2 kan je nu ook, in tegenstelling tot ACMEv1 ook wildcardcertificaten verstrekken. Dit betekend dat je met 1 certificaat ALLE subdomeinen kan ondertekenen, en dus geen aparte certificaten nodig hebt of een gebundeld certificaat.

Lees hier meer: https://community.letsencrypt.org/t/acme-v2-and-wildcard-certificate-support-is-live/55579

ACMEv2 is pas 3 uur oud, dus ik verwacht niet dat Vimexx het nu al zal ondersteunen.
Maar ik ben wel heel benieuwd wanneer Vimexx dit zal gaan ondersteunen, en ik kijk dan er ook naar uit om gebruik te maken van Wildcards van LE!

Dus bij deze, Vimexx, zijn jullie geattendeerd en kunnen jullie ACMEv2 gaan instellen in Directadmin. Ik zou het fijn vinden als jullie het over een niet te lange tijd al klaarzetten. (Kan ook mee geadverteerd worden, niet? Als eerste hoster van Nederland gratis wildcard certificaten!)

Kunnen jullie mij ook een estimate geven van hoelang wij moeten wachten op wildcards binnen vimexx? weken? maanden?

MVG,

~Thijmen

20-03-2018 14:49
#1225

Hey Thijmen,

Dank voor je post op ons forum!

Wij zijn er inderdaad al mee bekend en druk mee bezig. Een ETA heb ik momenteel helaas nog niet, maar houd ons platform en social media kanalen in de gaten!

Thanks voor je feedback ;-)!

27-03-2018 08:37
#1251

Hier ook een geintresseerde. Ben benieuwd of het snel ondersteunt gaat worden.

 

Gr.

Peter.

04-04-2018 14:14
#1276

Beste heren,

Goed nieuws! Sinds gisteren hebben we een module online gezet waarbij dit nu beschikbaar is: https://www.vimexx.nl/news/gratis-wildcard-ssl-via-lets-encrypt. Wij luisteren graag naar de feedback van onze klanten.

Geniet er van!

Met vriendelijke groet,

Nau

- 5 van 5 sterren -