Vimexx Facebook

Onderwerp: Facturen verwerken wat praktischer maken

26-01-2020 17:09

Goedemiddag,

1) Ik heb meerdere domeinnamen bij Vimexx, op verschillende momenten in het jaar. Telkens als er iets betaald moet worden, krijg ik daarvan een melding, maar geen factuur. Jammer, want normaliter krijg je altijd eerst een factuur voor je iets betaalt. Nu moet ik onthouden die achteraf er bij te zoeken.

Ook na betalen krijg je geen factuur per mail en zelfs na inloggen als klant is er geen factuur te downloaden. Je moet eerst wachten tot dit verwerkt is door het systeem, wat minimaal 2 a 3 dagen duurt. Jammer, want je wil dit eenvoudige klusje gewoon afwerken en niet aan het eind van het kwartaal voor de omzetbelastingaangifte alsnog allerlei van dit soort factuurtjes bij elkaar moeten zoeken.

Een online portemonnee is geen handige oplossing hiervoor naar mijn bescheiden mening, want dan komen betalingen en facturen ook niet overeen.

2) Op de overschrijving staat wel dat een betaling voor vimexx is, maar geen domeinnaam of pakketnaam. Jammer, want nu moet je eerst de factuur er bij zoeken om te zien dat het over dit.com of dat.nl gaat.

 

Als ik een suggestie mag doen: Stuur gewoon de factuur en zet de domeinnaam of pakketnaam er bij, bij het afschrijven / betalen. Dit maakt het zoveel makkelijker voor zakelijke klanten met een hele serie domeinnamen.

05-02-2020 14:55
#2410

26 Januari dit bericht aangemaakt en tot op heden nooit reactie ontvangen?