Vimexx Facebook

Onderwerp: Ik kan wel emails versturen, maar niet ontvangen

03-09-2016 17:49

Ik heb een nieuw email adres aangemaakt met mijn domeinnaam. Dit email adres bestaat, net als de website, 1 week. De mailbox is helemaal leeg. Als ik een email probeer te versturen via roundcube lukt dit. Als ik via gmail dan een mail terug wil sturen via "beantwoorden", krijg ik een bericht dat het email adres niet bestaat. De email bevat 4 leestekens.

Volgens de Q&A zou het kunnen liggen aan de koppeltijd van het domein of de mailbox die vol zit. Maar dit lijkt me niet het geval vanwege de bovengenoemde situatie.

Kan iemand mij verder helpen?

04-09-2016 11:58
#290

Beste Eelco,

Dank voor je post op ons forum!

Het kan vaak een tijd duren voordat een emailadres volledig werkt, dit duurt dan altijd langer dan de snelheid waarmee een website online komt. Zou je aan kunnen geven om welk emailadres het gaat? Mocht je dit liever niet publiekelijk willen maken dan kan je je wenden tot een ticket (aan te maken via het klantenpaneel) waarna we je graag verder helpen!

Graag hoor ik ook van je of het probleem nog steeds speelt. We kijken er graag naar en lossen het graag op Eelco!

04-09-2016 18:08
#294

Hallo Naud, hartelijk dank voor je reactie. Het gaat om het email adres [eelco{at}volleybalacademieleudal.nl. De website duurde inderdaad een aantal uren, maar het email adres doet het na een aantal dagen nog niet. Fijn dat je er naar wilt kijken.

05-09-2016 11:15
#295

Beste Eelco,

Dank voor je reactie.

Ik zei dat je de mailservers van Google in de DNS had geplaatst, wanneer de email via ons moet lopen dan dien je dat niet te doen. Ik heb het bij deze weer hersteld waarna het over enkele uren netjes zou moeten werken.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan vernemen we dat graag!

- 5 van 5 sterren -