11-11-2020 16:25

Toen ik mijn 2FA instelde via Google Authenticator stond er een melding op het dashboard van Vimexx dat als je de app/2FA niet meer hebt, nooit meer zal kunnen inloggen op het dashboard. Dan moet er lijkt mij toch wel een extra mogelijkheid zijn? Het kan namelijk eens gebeuren dat een klant z'n mobiel kapot gaat of verliest, dan lijkt het me nogal vreemd als je helemaal buitengesloten wordt terwijl je wel gewoon betaald.

Is het echt zo? Of bedoelen ze het 'figuurlijk' om aan te tonen hoe veilig 2FA zal zijn zodra ingesteld?