Vimexx Facebook

Onderwerp: Site na 36u nog altijd niet online gekomen.

15-05-2016 10:52

Beste,

Eergisterenavond heb ik mijn domeinnaam geregistreerd en aan mijn pakket gekoppeld, 24u later echter kon ik nog steeds niet via mijn domein oatgaming.be naar mijn site toe. Ik heb mooi gewacht tot een volledige dag om was omdat ik las dat het in extreme gevallen tot 24u kan duren maar deze zijn dus gepasseerd. Ondertussen zijn we al meer dan 36u verder in totaal dus ik denk niet dat het zichzelf zal oplossen :-(

Ik heb de stappen overlopen domein staat op mijn naam geregistreerd en aan mijn pakket gekoppeld in mijn console heb ik mijn site dezelfde naam gegeven. Ik heb de handleidingen die ik vond op de site allemaal eens doorlopen maar niets lijkt te helpen. Als ik naar https://isitup.org. ga zegt ie ook dat mijn site offline is.

Ik heb hulp nodig dus, waarom is mijn site niet online en hoe los ik dit op?

Mvg

Thomas


PS. Bijkomende (onbelangrijk) vraagje: voorbije 2 dagen heb ik al niemand meer in de live chat gevonden is dit vanwege het verlengde weekend?

15-05-2016 11:45
#140

Goedemorgen Thomas,

Ik heb een aantal minuten geleden op je ticket gereageerd. Inmiddels verwijst je domeinnaam netjes naar het juiste IP, echter zie ik wel een error 500 naar boven komen. Je kan eventueel de error logs bekijken en dan zie je dat het door de eerste regel op je pagina's komt. Ik heb die regel op een pagina even weggehaald en daarna werkte het wel, ik raad je dus aan om op elke pagina diezelfde regel te verwijderen. Bekijk wel eerst even de error logs voor de zekerheid!

Wat betreft de live chat, in het weekend is deze in principe gesloten, we hopen dit binnenkort uit te kunnen breiden. In het weekend en op feestdagen zijn wij per ticket gewoon bereikbaar!

Mochten er nog vragen zijn dan verneem ik die graag via het forum of via je ticket. Fijne zondag Thomas!

- 5 van 5 sterren -