Vimexx Facebook

Wij zijn Vimexx

Wij zijn Vimexx, een super gemotiveerd team mensen die elke dag voor jou bezig zijn om je de beste online-performance te bieden!

Ons doel

Hosting moet simpel, probleemloos en betaalbaar zijn. Je domeinnaam, website of webshop zonder problemen snel online zodat jij je kunt concentreren op de zaken die voor jou belangrijk zijn. En heb je vragen dan staat ons supportteam altijd voor je klaar!

Onze infrastructuur

Al onze apparatuur is van de hoogste kwaliteit en volledig in ons eigendom. Ook het serverbeheer wordt volledig door onze eigen systeembeheerders uitgevoerd en gemonitord. We hebben in de afgelopen jaren een enorme ervaring opgebouwd zodat geen probleem ons onbekend zal zijn en je er op kunt vertrouwen dat je data nergens anders beter staat dan op de servers van Vimexx. Hiernaast hebben we een volledig eigen BGP-netwerk, met eigen transit- en peering-providers zodat we zelfstandig in staat zijn om te kiezen voor de kortste routes naar alle plekken in de wereld.

Ons datacentrum

Ook met betrekking tot de locatie waar onze servers moeten staan is gekozen voor de allerhoogste kwaliteit en waarborgen. Het ISO-gecertificeerde datacentrum van BIT in Ede kon aan onze hoge eisen met betrekking tot (brand)beveiliging, koeling, (groene) stroomvoorziening etc. voldoen. Naast de locatie Ede hebben we een 2e serverlocatie in Dronten. Door data op 2 geografisch gescheiden plaatsen te bewaren zijn je gegevens altijd veilig!

RIPE LIR

Vimexx is officieel RIPE NCC-member. RIPE is de instantie die de uitgifte regelt van de IPv4 en IPv6-adressen. Door ons membership hebben wij al onze IP adressen volledig in eigen beheer. Hierdoor hebben we alle bewegingsvrijheid, zijn we niet gebonden aan leveranciers en kunnen we onze eigen weloverwogen keuzes maken!

Maatschappelijk Verantwoord

Bij Vimexx vinden we het niet alleen belangrijk om kwaliteit te leveren, maar zijn we ook altijd bezig met hoe we met mens en natuur omgaan. Hier kan je meer over lezen op onze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen pagina!

Waarom zou je kiezen voor ons?

We hebben honderden redenen om jou te overtuigen om voor ons te kiezen. Om het gemakkelijk en simpel te houden hebben we een kort overzicht gemaakt.

Sublieme laad tijd

Jouw websites op ons platform zullen sneller zijn dan iedere andere website op het internet

Uitmuntende service

Een klantenservice die zijn stinkende best doet om elke vraag supersnel en vooral goed te beantwoorden.

Groene stroom en ISO

Onze platformen draaien op groene stroom en zijn voorzien van ISO certificaten.

Altijd goede backups

Foutje gemaakt? Geen probleem, wij bewaren tenminste 60 dagen goede backups voor jou.

Kwaliteit ten top

Daarom maken wij enkel gebruik van de best beoordeelde apparatuur, netwerken en datacenters.

Innoveren iedere dag

Wij willen altijd voorop lopen en innoveren daarom elke dag. Nieuwe software wordt vliegensvlug uitgerold.

- 5 van 5 sterren -