Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 20-10-2015

Vandaag nemen wij 10 gloednieuwe webservers in gebruik, voorzien van Dell Hardware, Intel hexacore xeon processoren, DDR4 ram geheugen, SSDs in RAID10, CentOS 6, DirectAdmin, Cloudlinux en Patchman. Een gouden combinatie is gebleken!

De afgelopen maanden hebben we een enorme groei meegemaakt en hebben we duizenden nieuwe klanten mogen verwelkomen bij Vimexx. Hierdoor is onze huidige server capaciteit nagenoeg vol en hebben we daarom vroegtijdig nieuwe servers aangeschaft om de huidige groei te kunnen volhouden. We willen namelijk onze servers stabiel, snel en betrouwbaar houden en zullen deze daarom ook niet verder vullen met nieuwe klanten.

Container hosting via Cloudlinux

Onze servers maken gebruik van container hosting door middel van Cloudlinux. Dit houdt in dat elke klant, zijn eigen processor core, ram geheugen en disk snelheid heeft. Stel een klant op de server heeft per ongeluk een foutje in zijn script gemaakt en vraagt hierdoor ontzettend veel van de server, dan zal alleen deze klant last hebben van een trage website en zullen de andere klanten op de server hier totaal geen problemen van hebben.

Doordat we elke klant met cloudlinux in zijn eigen container hosten, kunnen we ook per klant specifiek PHP instellingen wijzigen. Zo is het mogelijk om enkel voor een klant de php max_execution_time of max_input_time te verhogen. Ook kan elke klant volledig naar wens zijn eigen PHP versie en de bijbehorende modules kiezen. Zo garanderen we dat je altijd PHP naar jouw eigen wens kunt samenstellen en kunt laten werken wat ervoor zorgt dat nagenoeg alle scripts zonder problemen zullen werken!

Patchman scant op malware, verouderde scripts en software lekken

Patchman is onze grote betrouwbare vriend in het tegenhouden van Malware en software lekken in systemen als Wordpress, Magento, Joomla, Drupal en overige scripts en CMS systemen. Vroegtijdig spoort Patchman een mogelijk lek in een CMS systeem als Wordpress op, licht de klant hier direct over in en kan het eventueel zelfs automatisch verhelpen indien dit gewenst is. Hiermee voorkomen we problemen binnen het webhosting pakket en voorkomen we vervelende situaties zoals een afsluiting vanwege phishing binnen een webhosting pakket. Tevens zorgt het voor een veiliger internet en houd het onze klanten duidelijk op de hoogte van de status van hun scripts binnen het webhosting pakket.

Dell hardware voor de meest betrouwbare webhosting

Onze systeembeheerders werken dagelijks met al onze webservers en hebben veel ervaring van alle hardware en software. Hieruit is gebleken dat voor ons Dell Poweredge servers de meest geschikte servers zijn. Ze zorgen voor uitmuntende snelheden, enorme betrouwbaarheid en stabiliteit en zeer goede support op hardware falen. Al onze servers zijn op zijn minst uitgerust met Intel® Xeon® Processor E5-2640 v3 processoren, DDR 4 ECC Ram geheugen en Intel® P3700 SSD's in RAID10. Hierdoor halen wij de allerhoogste snelheid, de beste stabiliteit en zeer hoge uptimes. Mocht er een server een probleem vertonen of een defect onderdeel hebben, dan vervangen we de server uiteraard meteen voor een nieuwe reserve server. Tevens hebben alle servers > 2 uur pro support. Dit betekend dat mocht er een probleem met een server zijn, dan is een engineer van Dell binnen maximaal 2 uur ter plekke om het probleem direct aan te pakken.

Nieuwsgierig naar onze webhosting pakketten en de prijzen hiervan? Bekijk onze webhosting pakketten.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht, dan ben je uiteraard meer dan welkom op onze livechat. We staan je hier graag persoonlijk te woord en beantwoorden elke vraag!

- 5 van 5 sterren -