Vimexx Facebook

Blog van Vimexx op 09-08-2017

Vimexx biedt niet alleen standaard hostingpakketten aan, maar heeft ook meerdere zogeheten reseller hostingpakketten. Heb jij al wel eens van reseller hosting gehoord, maar weet je eigenlijk niet wat deze vorm van hosting inhoudt? Lees dan meer over reseller hosting op deze pagina. Door de informatie op deze pagina door te nemen, kun je gemakkelijk bepalen of een reseller hostingpakket iets voor jou is. 

 

Wat is reseller hosting?

Sluit je een standaard hostingpakket af bij Vimexx, dan krijg je een pakket voor één gebruiker. Dit betekent dat je één gebruikersnaam, één wachtwoord en één hostingpakket met een bepaalde hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte krijgt. Sluit je een reseller hostingpakket af, dan krijg je een pakket voor meerdere gebruikers. Dit betekent dat je meerdere accounts aan kunt maken, voor gebruikers die allemaal hun eigen hostingpakket (met door hen zelf gekozen hoeveelheid dataverkeer en schijfruimte) hebben. Reseller hosting wordt dan ook gebruikt voor het hosten van meerdere websites, vaak voor meerdere personen.

 

Voor wie is reseller hosting interessant?

Reseller hosting is interessant voor mensen die meerdere websites willen hosten. Zo worden reseller hostingpakketten veel afgesloten door ondernemers met meerdere websites op hun eigen naam, maar ook door ondernemers die websites opzetten voor hun klanten. Verdien je jouw geld door websites te maken voor diverse klanten, dan kun je een reseller hostingpakket afsluiten bij Vimexx om de websites van al jouw klanten te hosten. Houd je je bezig met affiliate marketing en heb je wel tien verschillende websites, dan kun je deze websites allemaal bij Vimexx hosten door middel van reseller hosting.

 

Waarom reseller hosting?

Er zijn diverse redenen om een reseller hostingpakket af te sluiten bij Vimexx, in plaats van een van onze standaard hostingpakketten. Ten eerste is reseller hosting goedkoper als je meerdere websites wil hosten. Heb je bijvoorbeeld tien websites en sluit je voor alle websites een los hostingpakket af, dan betaal je iedere maand een vrij hoog bedrag voor hosting. Neem je één reseller hostingpakket voor alle websites, dan ben je veel goedkoper uit. Je hebt namelijk slechts één hostingpakket op je naam staan.

 

Daarnaast is reseller hosting overzichtelijker dan gewone hosting, zeker als je tientallen websites hebt. Heb je voor iedere website weer een ander hostingpakket, dan moet je veel gebruikersnamen en wachtwoorden onthouden en moet je bovendien vaak inloggen, uitloggen en weer opnieuw inloggen. Maak je gebruik van reseller hosting, dan heb je de hostingpakketten van al jouw losse websites overzichtelijk bij elkaar staan.

 

Tot slot kun je met een reseller hostingpakket van Vimexx gemakkelijk hosting verkopen aan je klanten. Heb je een nieuwe klant die hosting af wil nemen, dan maak je simpelweg een nieuwe gebruiker aan in jouw hosting omgeving. Heb je geen reseller hosting, dan moet je voor iedere klant een eigen hostingpakket afsluiten. Dit is niet alleen duurder, maar ook omslachtiger. Wij adviseren je daarom om eens goed te overwegen of onze reseller hosting pakketten niet interessant zijn voor jou!

- 5 van 5 sterren -