Vimexx Facebook

Onderwerp: .online van gratis naar €32,95 (excl. BTW)?

27-05-2020 12:21

Een jaar geleden heb ik me door Vimexx laten verleiden om een gratis .online domeinnaam te nemen mij een .nl registratie. Deze week kreeg ik de factuur van de verlenging binnen. Het .online domein kost nu €32,95! Ik weet zeker dat een jaar geleden een ander bedrag is gecommuniceerd, anders had ik deze domeinnaam niet erbij genomen. Of herinner ik het me verkeerd en stond er een jaar geleden bij dat het zo duur zou zijn?

01-06-2020 09:22
#2592

Dit is het bericht over de gratis domeinen: https://www.vimexx.nl/news/gratis-domeinnamen-bij-vimexx

12-06-2020 12:45
#2605

Beste Zoltan, John en alle andere klanten van vimexx die een gratis .online domein hebben gekregen,

Jullie zijn niet de enige voor wie het allemaal niet zo duidelijk was, ik zou kunnen zeggen die zich bedondert of genaaid voelen, maar dat zeg ik niet want ik heb van vimexx netjes en keurig antwoord gekregen:

Hi Henk,

Ik zie dat je voor het .ONLINE domein automatische incasso hebt ingeschakeld, hierdoor is deze dan ook netjes verlengd door het systeem.
Het domein heb je voor een registratie dan ook keurig gratis ontvangen. Zodra een domein afloopt dien je deze dan wel te verlopen, een registratie staat los van de afloopdatum/duur van een domein.
De kosten van een domein registratie, verhuizing of verlengen staat ook altijd aangegeven op onze prijs pagina: https://www.vimexx.nl/domeinnaam

Helaas kunnen wij een verlenging niet crediteren.

Hopende hiermee jouw vraag beantwoord te hebben.

- 5 van 5 sterren -