Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 06-09-2016

Bij het ontwikkelen van een website, kun je zelf kiezen of je een standaard website wil maken in WordPress of een website op maat wil laten maken. Laat je een website op maat maken, dan gaan er verschillende professionals voor je aan de slag om een website te ontwikkelen die helemaal bij jouw wensen, eisen en doelstellingen aansluit en bovendien naadloos aansluit op de huisstijl van je organisatie. Jij geeft aan wat voor website je wil laten ontwikkelen en aan welke eisen deze website moet voldoen en je krijgt een online visitekaartje dat speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld is.

Het afnemen van een maatwerk website brengt verschillende voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen van een maatwerk website, worden op deze pagina beschreven. Twijfel je of je geld moet investeren in een maatwerk website? Dan lees je meer over de voordelen van dit soort websites op deze pagina om jouw keuze gemakkelijker te maken.

De website voldoet aan de wensen, eisen en doelstellingen

Iedere ondernemer heeft individuele wensen en eisen voor zijn of haar website en iedere organisatie moet weer andere doelstellingen behalen. Neem je een maatwerk website af, dan krijg je een online visitekaartje dat op jouw individuele wensen en eisen wordt afgestemd. Daarnaast wordt de website zo ingedeeld dat jouw doelstellingen optimaal bereikt worden, voor het beste bedrijfsresultaat.

Bij het ontwikkelen van een maatwerk website wordt er veel tijd en energie gestoken in het achterhalen van jouw persoonlijke wensen en eisen en het achterhalen van de bedrijfsdoelstellingen die de website moet achterhalen. Pas als deze zaken allemaal duidelijk in beeld zijn, gaat men aan de slag met het ontwikkelen van een website die helemaal bij jou en jouw bedrijf past.

De website past bij de huidige huisstijl van je bedrijf

Heb je al een huisstijl ontwikkeld voor je bedrijf? Dan kan het moeilijk zijn om een standaard template te vinden dat bij de huidige huisstijl van jouw organisatie past. Veel ondernemers die een standaard template kiezen voor hun website, hebben dan ook een online visitekaartje die net niet helemaal bij de huisstijl van de organisatie aansluit of simpelweg niet onderscheidend is. Laat je een website op maat maken, dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Een website op maat wordt helemaal afgestemd op jouw huidige huisstijl, zodat alles bij elkaar past en op elkaar aansluit.

De website is sneller en beter vindbaar

Websites die op maat ontwikkeld worden, bevatten enkel de technische aspecten die echt nodig zijn om de website te laten draaien. Dit betekent dat er minder poespas op de achtergrond draait, met als gevolg dat de website sneller is dan een website met een standaard template. Het gevolg? De bezoekers van je website haken niet af door een lange laadtijd en je website wordt ook nog eens hoger in de zoekresultaten van Google geplaatst. Een website die sneller laadt, wordt namelijk beter beoordeeld door Google dan een langzame website.

Meetlint

- 5 van 5 sterren -