Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 29-10-2015

Vandaag hebben we een grote nieuwe update doorgevoerd aan het klantenpaneel van Vimexx. De update is gebaseerd op feedback en tips van jullie waardoor het beheren van je domeinen en webhosting producten nu nog makkelijker gaat. Uiteraard staan we altijd open voor nog meer tips en feedback van onze klanten. We maken het jullie graag naar wens. We leggen je hieronder uit wat er bijgekomen is.

Bulk beheren van domeinen

Aangezien er wekelijks honderden nieuwe domeinen geregistreerd worden, is het van belang dat je al je domeinen goed kunt beheren. We hebben daarom bulk beheer in het leven geroepen. Hiermee kun je eenvoudig en snel meerdere acties uitvoeren voor al jouw geregistreerde domeinnamen.

DNS bulk beheren via DNS templates

We weten als geen ander dat DNS beheer bij een domeinnaam erg belangrijk is. Vaak komt het voor dat je voor meerdere domeinnamen graag dezelfde DNS records wil gebruiken. Ook is het vaak zo dat je nieuwe domeinnamen ook graag wil voorzien van dezelfde DNS records. We hebben daarom DNS templates toegevoegd aan het klantenpaneel. Het is nu mogelijk om één DNS template te maken en deze via DNS Bulk beheer te koppelen aan meerdere domeinen. Hierdoor kun je simpel alle domeinen voorzien van dezelfde DNS records en hoef je dit tegenwoordig niet meer stuk voor stuk in te stellen.

Nameservers bulk beheren

Ook is het zo dat domeinen vaker gebruik maken van dezelfde nameservers. Hierdoor hebben we ook Nameserver bulk beheer toegevoegd, zodat jij eenvoudig en snel meerdere domeinen kunt wijzigen naar dezelfde nameservers. Je hoeft zo niet meer per domein de nameservers te wijzigen en hebt volledige controle over al jouw nameserver instellingen voor de domeinen.

Houdergegevens bulk beheren

Het komt vaak voor dat meerdere domeinen gebruik maken van dezelfde houder/registrant. We hebben daarom nu ook houder bulk beheer toegevoegd waardoor je snel alle domeinen kunt wijzigen van houder/whois naar een nieuwe houder. Je hoeft de domeinen niet meer stuk voor stuk te wijzigen en hebt nu volledige controle over alle domeinen.

Aankomende tijd zullen we door blijven gaan met het updaten van ons klantenpaneel. We zullen veel nieuwe features toevoegen, het gebruiksgemak nog meer verbeteren en ervoor zorgen dat alles nóg makkelijker word. Heb je goede tips en opmerkingen die we zeker moeten weten, geef ze dan door op de livechat, of stuur ze door naar support@vimexx.nl.

- 5 van 5 sterren -