Vimexx Facebook
Verbeter jouw spamfilter met SpamExperts

Nieuws van Vimexx op 05-09-2019

Heb jij ook last van spam in je mailbox? Alle filters staan aan, maar je hebt nog steeds spam die binnenkomt? We zijn op zoek geweest naar een oplossing welke je vanaf vandaag kan gaan gebruiken.

Helaas wordt een spammer tegenwoordig steeds slimmer en blijven ze ook innoveren. Voorheen waren spam emails namelijk voorzien van veel technische fouten, waardoor het voor spamfilters een stuk makkelijker was om de spam te kunnen filteren. Vandaag de dag, houden spammers zich volledig aan de regels en zijn ze niet meer te betrappen op technische fouten waardoor ze gemakkelijker opgemerkt konden worden tussen de legitieme emails.

Hierdoor lopen veel spamfilters helaas vaak een beetje achter de feiten aan, omdat ze écht moeten gaan scannen op de content. Hierbij geldt weer, wat voor de ene persoon spam is, kan voor de andere persoon weer een nieuwsbrief van een geïnteresseerd onderwerp of bedrijf zijn. 

Wij hebben daarom sinds kort de hulp ingeroepen van SpamExperts, een bedrijf wat zich bewezen en gespecialiseerd heeft in het optimaal filteren van spam. Met de zeer slimme filters van SpamExperts is het mogelijk om de inkomende spam te filteren tot minstens 99% en daarmee nagenoeg spamvrij te zijn. 

SpamExperts werkt met betaalde licenties per actieve gefilterde domeinnaam. We hebben hieronder de beschikbare prijzen opgesomd:

  • - Inkomende spamfiltering 1 domeinnaam €1,49 exclusief btw per maand

  • - Inkomende spamfiltering 5 domeinnamen €6,49 exclusief btw per maand

  • - Inkomende spamfiltering 10 domeinnamen €11,89 exclusief btw per maand.

  • - Voor meer domeinnamen, contacteer sales op sales@vimexx.nl

Bij de spamfiltering licenties verzorgen wij de overgang volledig zonder downtime en stellen wij alles optimaal voor je in! Direct starten? Contacteer ons dan meteen op sales@vimexx.nl

- 5 van 5 sterren -