Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 24-11-2023

Hopelijk zijn onze diensten je in 2023 wederom goed bevallen. Bij Vimexx proberen we ons in te zetten om continu onze service en kwaliteit te verbeteren, wat zonder klanten zoals jij niet was gelukt.

We willen je informeren over wijzigingen in onze pakketstructuur en verlengprijzen, een minder populaire, maar helaas noodzakelijke keuze. Een cruciale aanpassing om niet alleen de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen, maar ook te verbeteren ondanks de uitdagingen die we in het afgelopen jaar zijn tegengekomen.

Zo hebben de stijgende prijzen van zaken als software, licenties en hardware een directe impact op onze operationele kosten. Tegelijkertijd hebben we ons team uitgebreid om jou betere klantenservice en technische ondersteuning te bieden. Ook blijven we investeren in onze technologieën voor innovatie en verbetering van onze diensten.

Dit alles stelt ons in staat om snellere servers te onderhouden en nieuwe features te introduceren, zodat we kunnen blijven voldoen aan jouw groeiende behoeften.

De belangrijkste punten van deze veranderingen

  • Het Start pakket wordt vervangen door het nieuwe en tevens krachtiger Basic pakket (Bekijk de details).
  • Het Medium pakket wordt vervangen door het huidige Plus pakket (Bekijk de details).
  • De prijzen van onze producten wijzigen (Bekijk de nieuwe tarieven).
  • De wijzigingen zullen ingaan op 1 januari 2024.

We begrijpen dat een prijsverhoging nooit prettig is. Daarom hebben we er alles aan gedaan om deze zo laag mogelijk te houden en proberen we je ruim de tijd te geven om eventueel van pakket te wisselen. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, dan kun je ons altijd berichten via de bekende support kanalen.

Ook in de komende tijd zijn we toegewijd aan het leveren van de service die je van ons verwacht. Als je vragen of opmerkingen hebt over de wijzigingen kan je altijd terecht op onze helpdesk.

- 5 van 5 sterren -