Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 16-12-2015

Wie een mailbox wil openen om zakelijke e-mails te ontvangen, kan bij diverse zogeheten mailclients terecht voor het aanmaken van een eigen mailbox. Eén van deze mailclients is Windows Live Mail: een populair mailprogramma dat zowel voor zakelijke als privé mailadressen gebruikt kan worden. Ben je op zoek naar een geschikte aanbieder voor jouw nieuwe mailbox en twijfel je of dit mailprogramma iets voor jou is? Lees dan in dit artikel wat de voordelen van Windows Live Mail zijn en beslis aan de hand van de informatie op deze pagina of deze mailclient bij jou past.

Je kunt de interface naar eigen smaak aanpassen

Het eerste voordeel van Windows Live Mail, is het feit dat je de interface van dit mailprogramma naar eigen smaak aan kan passen. Iedereen heeft andere wensen en behoeften bij het gebruiken van een mailprogramma, maar omdat Windows Live Mail eenvoudig aangepast kan worden zit je bij dit programma niet vast aan een specifiek format. De basis van het mailprogramma is uiteraard niet aan te passen, maar je kunt wel bepaalde dingen veranderen om het mailprogramma meer bij jouw behoeften aan te laten sluiten.

Windows Live Mail kent een goede beveiliging

Als je vertrouwelijke mails ontvangt of verstuurt, wil je natuurlijk niet dat deze e-mails zomaar op straat komen te liggen. Omdat Windows Live Mail een goede beveiliging heeft, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw vertrouwelijke e-mails openbaar worden gemaakt. Ook als je een zakelijke mailbox zoekt en een betrouwbare mailclient nodig hebt voor de mails van klanten en leveranciers, ben je bij Windows Live Mail aan het juiste adres.

Daarnaast heeft de mailclient niet alleen een goede beveiliging, maar is het programma ook uitgerust met een goede spamfilter. Door deze spamfilter krijg je minder spam e-mail binnen en krijg je alleen mails die echt interessant zijn voor jou.

Je krijgt 2 GB aan opslagruimte

Ook als je iedere dag enthousiast mailt en tientallen mails per week ontvangt, kun je gewoon gebruik maken van Windows Live Mail als mailprogramma. Windows Live Mail geeft je namelijk standaard 2 GB aan opslagruimte en hier kun je meer dan genoeg e-mails in opslaan. Door de grote opslagruimte van het mailprogramma, is de mailclient ook erg bruikbaar voor ondernemers die dagelijks tientallen of honderden mails krijgen.

Windows Live Mail heeft veel extra functies

Tot slot heeft Windows Live Mail niet alleen een mailprogramma, maar kun je ook andere functies van de mailclient gebruiken. Maak je een mailbox aan bij deze mailclient, dan kun je bijvoorbeeld ook een adresboek met contactpersonen maken en een agenda samenstellen. Het is dan ook geen standaard mailprogramma om enkel mee te mailen, maar een applicatie met vele extra functies die het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken.


 

- 5 van 5 sterren -