Vimexx Facebook

Onderwerp: Domein naam koppelen met hosting pakket

21-03-2016 01:15

Hoi, ik ben nieuw met webhosting. Dus ik weet weinig tot vrijwel niets. Nu heb ik de Domeinnaam gekoppeld met het pakket op de site van vimexx. Moet ik in direct admin de DNS codes nog veranderen om het helemaal goed te koppelen?? Ik kom er zelf namelijk niet uit. :)

21-03-2016 11:45
#97

Beste Senn,

Welkom op het forum!

Na de koppeling van je domeinnaam aan het webhosting pakket worden de DNS records 1 op 1 uit DirectAdmin overgenomen. Hier hoef je verder dus niets bij te doen. Had je je domeinnaam al aan DirectAdmin toegevoegd?

Wat betreft het koppelen hebben we een handige handleiding gemaakt: https://www.vimexx.nl/help/domeinnaam-koppelen-aan....

Ik hoor graag van je als ik iets voor je kan betekenen! We helpen je graag!

21-03-2016 16:41
#98

Ik heb de volgende vraag:

Ik ben nu bij onderstaande stap aangekomen maar zie de domeinnaam en het sleuteltje niet staan?

"Hier zie je vervolgens een sleuteltje aan het eind van de regel van de domeinnaam die jij graag wil koppelen. Hier klik je op"

21-03-2016 16:48
#99

Welkom Nanette!

Als het goed is, zie je het sleuteltje op Vimexx.nl/domains , hier staat je domeinnaam met een knopje aan het eind van de regel. Als je daarop klikt, zie je dezelfde gegevens als die uit het voorbeeld! Lukt dat zo?

21-03-2016 17:38
#100

ik zie de domeinnaam niet staan op die page. Kan het zijn dat ik wat moet aanpassen op de site waar ik de domeinnaam heb aangekocht?

23-03-2016 22:41
#101

Beste Naud,

Als ik mijn domeinnaam probeer te koppelen met mijn hostingpakket dan werkt het niet. ik heb mijn domeinnaam op direct admin geregistreerd en op deze site mijn domeinnaam gekoppeld maar er gebeurd niets.

24-03-2016 13:25
#103

Beste Nanette,

Wanneer je de domeinnaam extern hebt aangeschaft dien je enkel de nameservers te wijzigen. De nameservers staan aangegeven in de mail die je van ons hebt ontvangen na de aanschaf van het webhosting pakket.

Zodra de nameservers zijn aangepast draait je site binnen 6-8 uur via de webhosting die je bij ons afneemt.

Mocht je ergens vastlopen raad ik je aan een ticket aan te maken zodat wij daar dieper op de situatie in kunnen gaan en zo direct bij je gegevens kunnen.

24-03-2016 13:28
#104

Beste Senn,

Dank voor je reactie.

Mag ik weten om welke domeinnaam het gaat? Zodra je de domeinnaam aan DirectAdmin hebt toegevoegd en daarna gekoppeld hebt via ons klantenpaneel zou alles goed moeten gaan. Het kan echter voorkomen dat de site om een of andere reden niet weergegeven word, hiervoor kan je eventueel onze handleiding bekijken: https://www.vimexx.nl/help/website-niet-bereikbaar.

Mocht je in verband met privacy redenen liever je domeinnaam niet via het forum geven dan raad ik je aan even een ticket aan te maken zodat wij alsnog kunnen kijken wat er dan eventueel mis gaat. We helpen je graag!

15-06-2017 22:38
#716

Hallo,

Ik heb deze week een domeinnaam en hostingpakket bij Vimexx besteld, nu wil ik de domeinnaam koppelen aan het hostingpakket volgens de handleiding. Maar het rondje wat ik aan moet vinken onder "koppel" kan ik niet aanvinken. Alleen het rondje bij DNS records resetten kan ik aanvinken. Betekent dit dat alles al gekoppeld is? Ik begrijp het even niet. Als ik een testmail stuur naar het mailadres wat ik aangemaakt heb bij DirectAdmin krijg ik een foutmelding met de mededeling dat het domein onbekend is. Wat moet ik doen om dit te verhelpen? Ik ben echt een leek met deze dingen. ;-) 

Groet Mirjam

16-06-2017 10:17
#717

Beste Mirjam,

Dank voor je reactie op ons forum!

Dan is deze inderdaad al gekoppeld, het kan dan enkele uren duren voordat het werkt! Moet dus vanzelf goed komen! Heb je het emailadres ook al aangemaakt?

- 5 van 5 sterren -