Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 18-02-2016

Beste klant,

Afgelopen nacht hebben we een spoedonderhoud gehad op al onze servers om een groot lek in alle linux besturingssystemen van al onze servers te patchen. Met dit lek via de glibc bibliotheek was het mogelijk om malafide code uit te voeren op de server en de server te misbruiken.

Aangezien alle software op een webserver grotendeels gebruik maakt van de glibc bibliotheek was het voor ons van groot belang om dit direct aan te pakken. De veiligheid en stabiliteit van onze servers voor onze klanten staat natuurlijk nummer 1 bij Vimexx waardoor we na het uitkomen van het beveiligingslek direct aan de slag zijn gegaan.

We zijn om 00:00 gestart en kort voor 02:00 was elke server voorzien van de patch en is alle software die gebruik maakt van glibc geherinstalleerd waardoor de software nu gebruik maakt van de nieuwe patch in glibc.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze email, dan zijn we er graag voor je. Je kunt ons bereiken op de livechat op de website, of via een email aan support@vimexx.nl.

Met vriendelijke groet,

Vimexx.nl

- 5 van 5 sterren -