Vimexx Facebook

Nieuws van Vimexx op 15-08-2016

Een goede zakelijke website moet enkele waarden uitstralen. Denk hierbij aan betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, maar ook zeker aan professionaliteit. Een website die er professioneel uit ziet, zal namelijk altijd een betere indruk achterlaten dan een website die er wat amateuristisch uit ziet. Wil jij een professionele indruk achterlaten met je website, maar weet je niet hoe je dit moet doen? Lees dan in dit artikel wat je in ieder geval niet moet doen als je een professionele zakelijke website wil ontwikkelen voor jouw bedrijf.

Don’t #1: teksten met fouten

Niet iedereen is even goed in de Nederlandse taal, maar dit betekent absoluut niet dat het niet erg is als er een fout op je website staat. Ook als je niet goed bent in Nederlands, is het echt onvergeeflijk als er een spelfout op je website staat. Sommige bezoekers zullen hier nog overheen lezen, maar de meeste mensen zien het meteen en trekken hier negatieve conclusies uit.

Don’t #2: een drukke website

Een professionele website moet altijd overzichtelijk en netjes zijn. Geen drukke afbeeldingen, onoverzichtelijke kaders die elkaar overlappen of drukke filmpjes, maar een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website zonder overbodige elementen, teksten, filmpjes en afbeeldingen. Less is more!

Don’t #3: een ouderwetse website uit de jaren 90

In de jaren 90 hadden veel bedrijven dezelfde website. De meeste bedrijven hebben hun typische jaren 90-website al lang vervangen, maar sommige bedrijven gebruiken nog steeds hetzelfde online visitekaartje. Wat dit klanten vertelt over jouw bedrijf? In ieder geval niet dat je innovatief bent en met de tijd mee gaat. Met een beetje pech denken klanten zelfs dat jouw bedrijf niet eens meer bestaat en dat je niet meer actief bent, maar je oude website nog online staat.

 voor een professionele website

- 5 van 5 sterren -