Vimexx Facebook
Prijsverhogingen van onze producten

Nieuws van Vimexx op 27-02-2023

We willen je graag informeren over een belangrijke ontwikkeling betreffende de verlengings-kosten. Onze kosten zijn in 2022 opnieuw flink gestegen en we verwachten helaas dat ze blijven stijgen vanwege de gestegen kosten in onze branche en aanhoudende inflatie. Zo is bijvoorbeeld de prijs van stroom in onze datacentra (onze grootste kostenpost) met meer dan 110% (bron: CBS) gestegen en zijn ook de prijzen van hardware en software flink gestegen. De verwachting is dat deze kosten verder zullen stijgen de komende periode. 

We hebben ons best gedaan om deze prijsstijgingen de afgelopen jaren grotendeels op te vangen door goede afspraken met onze leveranciers te maken en intern te besparen waar mogelijk. Echter zijn de verhogingen nu helaas te hoog om dit nog langer te kunnen volhouden op deze manier.

Dit betekent dat we zijn genoodzaakt om onze verlengings-kosten vanaf 13-03-2023 met 25% te verhogen voor al onze producten. Een overzicht van de nieuwe tarieven kan je vinden op ons prijsoverzicht.

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze prijsverhoging, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze helppagina

- 5 van 5 sterren -