Vimexx Facebook

Wat is het Affiliate programma?

Bijgewerkt op 04-06-2024

Let op: Per 1 Juli 2020 zijn wij gestopt met het partnerprogramma en is het niet meer mogelijk om hiervan gebruik te maken. Meer informatie kan je vinden op https://www.vimexx.nl/news/beeindiging-partner-programma.

Via ons affiliate programma krijg je de mogelijkheid om zelf ook nog een zakcentje te verdienen bij Vimexx. Je krijgt een persoonlijke link en wanneer je deze deelt met andere mensen en zij bestellen een product, dan krijg jij 20% van dat bedrag. Dit bedrag wordt aan het eind van elke maand gestort op je Vimexx Wallet.

Hoe kun je gebruik maken van het affiliate programma?

Wanneer je ingelogd bent in je Vimexx dashboard, zie je in het linker menu “Partner programma” staan. Wanneer je hier op klikt kom je op een nieuwe pagina met het overzicht van jouw partnerprogramma.

  • Je persoonlijke link: Dit is de link die anderen moeten gebruiken om gebruik te maken van jouw partner programma.
  • Statistieken: Hier zie je hoeveel nieuwe klanten je geworven hebt en hoeveel je dit tot nu toe al heeft opgeleverd.
  • Overzicht: Hier is te zien hoeveel nieuwe producten aangeschaft zijn en hoeveel verlengd zijn via jouw partnerprogramma.
  • Wat wordt er nog uitbetaald?: De totale inkomsten van de huidige maand.
  • Transactie overzicht: Hier zie je alle transacties staan die gedaan zijn via jouw partnerprogramma.

Mocht je nog vragen hebben dan staat onze helpdesk natuurlijk voor je klaar. Je kan ons bereiken via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -