Unable to create directory uploads. Is its parent directory writable by the server?

Geschreven door Vimexx op 06-06-2017

Ontvang je de volgende foutmelding bij het uploaden van een Foto of video in Wordpress?

Unable to create directory uploads. Is its parent directory writable by the server?

Wij hebben de oplossing! Het probleem hier is vaak dat er nog een oud en verkeerd media pad in Wordpress vermeld staat.

Hoe los ik dit op?

Je logt in op jouw Wordpress website en surft naar instellingen . Eenmaal bij instellingen, klik je op media. Je zult daar een Media pad zien, welke je wijzigt naar wp-content/uploads . Je slaat de pagina op waarna jij weer zonder problemen plaatjes en filmpjes kan uploaden in jouw Wordpress website!