Vimexx Facebook

Hoe voeg ik een gebruiker toe aan mijn reseller hosting pakket?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Wanneer je een reseller hosting pakket hebt aangeschaft wil je hier natuurlijk gebruikers aan toevoegen. Hoe je dat precies doet leggen we je uit in deze handleiding. Als je nog geen pakket hebt aangemaakt dien je dat eerst aan te maken, hoe je dat doet staat beschreven in onze "Webhosting pakket aanmaken in reseller pakket" handleiding.

Om een gebruiker aan het reseller hosting pakket toe te voegen dien je naar het DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van het reseller hosting pakket van ons hebt ontvangen!

Zodra je bent ingelogd klik je onder "Account Management" op "Add new user".

add new user

Hierna kom je op de pagina terecht waar je de gebruiker kunt aanmaken. Je voert hier alle gegevens in en klikt vervolgens op "Submit" om de gebruiker aan te maken. Zodra je dat gedaan hebt ontvangt de reseller en de klant een email met alle gegevens.

create user

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist een gebruiker in je reseller pakket aangemaakt. De gebruiker kan nu geheel naar wens aan de slag met het pakket. Mocht het aanmaken van een gebruiker niet lukken dan horen we dat graag. Je kan in contact komen met de mensen van de klantenservice via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -