Vimexx Facebook

Hoe maak ik een webhosting pakket aan in mijn reseller webhosting pakket?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Wanneer je een reseller hosting pakket hebt aangeschaft dien je hiervoor natuurlijk ook webhosting pakketten in aan te maken. Hoe je deze pakketten aanmaakt leggen we je via de handleiding uit.

Om een pakket aan het reseller hosting pakket toe te voegen dien je naar het DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van het reseller hosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Zodra je bent ingelogd klik je onder "Account Management" op "Manage User Packages".

Manage user packages

Stap 2

Wanneer je dat gedaan hebt klik je op "Add package".

Add package

Stap 3

Je komt hierna op de pagina terecht waar je het pakket kunt samenstellen. Je bepaalt hoeveel opslagruimte en dataverkeer gebruikers met dit pakket krijgen en geeft het pakket een naam. Zodra je klaar bent klik je op "Save" om het pakket op te slaan.

Package setup


Gefeliciteerd je hebt een pakket voor je gebruikers samengesteld. Het is nu mogelijk om het pakket aan een gebruiker toe te wijzen, hoe je dat doet lees je in onze handleiding "Gebruikers toevoegen aan reseller hosting pakket". Mocht je verder nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor je klaar, dit kan via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -