Hoe wijzig ik mijn email wachtwoord via Roundcube?

Geschreven door Vimexx op 16-03-2018

Hoe wijzig ik mijn email wachtwoord via Roundcube?

Geschreven door Vimexx op 16-03-2018

Het is mogelijk om het wachtwoord van je email account te wijzigen via DirectAdmin, maar dit is niet altijd zo gemakkelijk gedaan. Echter is het ook mogelijk om dit via roundcube zelf te regelen.

Om dit te kunnen doen dien je roundcube rechtstreeks te benaderen via jouwdomein.nl/roundcube.

Stap 1

Zodra je ingelogd bent in roundcube dien je naar instellingen te gaan.

Stap 2

In het instellingen scherm zie je onderaan het lijstje staan "Wachtwoord". Klik hier op.

Stap 3

Zodra daar op geklikt hebt, krijg je een nieuw overzichtje te zien. Hierin kun je het oude wachtwoord invoeren en het nieuwe wachtwoord.

Zodra je dit opgeslagen hebt kun je direct je nieuwe wachtwoord gebruiken!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!