Verhuis token/code updaten

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Als je ingelogd bent in het Vimexx dashboard zie je aan de linkerkant het menu staan met "Domeinen beheren". Als je hier naar toe gaat zie je het desbetreffende domein staan met de status "Token nodig voor verhuizing".

Action button

Op het sleutel knopje ernaast, als je daar op klikt krijg je een nieuw menu met boven aan "Token updaten".

Token update

Hierna krijg je een nieuwe pagina waar je de verhuiscode kunt updaten.

Token input

Gefeliciteerd! Je hebt nu je token aangepast of geüpdatet. Mocht je er nou niet uitkomen dan staan we altijd paraat je te ondersteunen via de livechat of een ticket.