Hoe update ik de verhuistoken van een domein?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Het kan voorkomen dat je verhuistoken vervallen is of foutief ingevoerd is bij het aanvragen van een domein verhuizing. Je kunt het eenvoudig aanpassen/updaten aan de hand van dit artikel.

Stap 1

Als je ingelogd bent in het Vimexx dashboard zie je aan de linkerkant het menu staan met "Bestellingen en facturen".

Daar zie je de order staan met de melding "Producten moeten aangepast worden"

Stap 2

Wanneer je op het order id klikt krijg je een nieuw overzicht te zien. In dit overzicht zie je ook dat de optie voor de verhuistoken open staat.

Stap 3

Zodra je je token ingevoerd hebt kun je op de knop "Update de verhuis token" klikken. Zodra dit gedaan is zal het order proces verder gaan en moet het domein nu succesvol verhuisd worden!

Gefeliciteerd! Je hebt nu je token aangepast of geüpdatet. Mocht je er nou niet uitkomen dan staan we altijd paraat je te ondersteunen via de livechat of een ticket.