Hoe verwijder ik een bestand uit mijn hosting pakket?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Wanneer u bestanden heeft in uw hosting pakket die u niet meer kunt verwijderen, kunt u dit artikel doornemen om dit juist weer in te stellen.

In dit artikel gaan we er van uit dat u al ingelogd bent in DirectAdmin.

U dient eerst naar filemanager te gaan. Hiervoor klikt u op de knop files bovenin DirectAdmin.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakketbestanden verwijderen op mijn hosting pakket1

Daarna klikt u op de map domains en hierna uw eigen domein,

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket2

Hierna dient u de public_html selecteren, zie afbeelding hieronder. Vervolgens klikt u recursieve aan. Daarna kunt u op “Reset Owner” klikken.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket3

Als u dit gedaan heeft zal u hierna de volgende melding krijgen. Na deze melding kunt u de bestanden en/of mappen verwijderen.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket4