Hoe verwijder ik een bestand uit mijn hosting pakket?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Wanneer u bestanden heeft in uw hosting pakket die u niet meer kunt verwijderen, kunt u dit artikel doornemen om dit juist weer in te stellen.

In dit artikel gaan we er van uit dat u al ingelogd bent in DirectAdmin.

Stap 1

U dient eerst naar filemanager te gaan. Hiervoor klikt u op de knop files bovenin DirectAdmin.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakketbestanden verwijderen op mijn hosting pakket1

Stap 2

Daarna klikt u op de map domains en hierna uw eigen domein,

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket2

Stap 3

Hierna dient u de public_html selecteren, zie afbeelding hieronder. Vervolgens klikt u recursieve aan. Daarna kunt u op “Reset Owner” klikken.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket3

Stap 4

Als u dit gedaan heeft zal u hierna de volgende melding krijgen. Na deze melding kunt u de bestanden en/of mappen verwijderen.

bestanden verwijderen op mijn hosting pakket4

Mocht je nog vragen hebben of er niet uit komen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via de live chat of via een ticket.