Gratis .nl domein claimen

Geschreven door Vimexx op 13-02-2017

Wanneer je een plus pakket of groter af neemt dan krijg je hier een gratis .nl domein bij. Hoe je dit domein kunt claimen lees je in deze handleiding.

Allereerst dien je in te loggen op het klantenpaneel, dit doe je door rechts bovenin op "Login" te klikken, het kan zijn dat je al ingelogd bent, in dat geval staat er "Dashboard".

Vervolgens navigeer je naar je hosting pakketten, dit doe je door links in het klantenpaneel op "Hosting beheren" te klikken.

Vervolgens krijg je het overzicht van al je hosting pakketten te zien, klik bij het hosting pakket wat je net hebt afgenomen op het tandwieltje. Je krijgt nu alle opties voor het hosting pakket te zien. Klik op "Registreer gratis domein".

Je komt nu in de winkelwagen terecht, ga nu naar de "domeinnaam" pagina, de link vind je bovenaan onze website. Via de checker controleer je of de domeinnaam waar je interesse in hebt nog beschikbaar is, zodra deze beschikbaar is dan selecteer je deze en voeg je de domeinnaam toe aan de winkelwagen. Je hoeft geen hosting pakket meer te selecteren, je laat dus het bolletje bij "domeinnaam registratie" aangevinkt en klikt op volgende.

De domeinnaam is nu in de winkelwagen geplaatst, de prijs zal nog niet verrekend zijn. Klik hiervoor op het tandwieltje bij "Hosting gratis domein".

Je krijgt daarna een nieuw venster te zien waar je je domeinnaam selecteert en op "Kies gratis domein" klikt.

De prijs zal nu 0 euro zijn, rond de bestelling af en je gratis domeinnaam zal vastgelegd worden.

Mocht je tegen problemen aan lopen dan staat onze helpdesk voor je klaar via de live chat of per ticket. We helpen je graag!