Hoe kan ik geld uit mijn online portemonnee terugstorten?

Geschreven door Vimexx op 19-02-2018

Het kan voorkomen dat je eerder je online wallet had opgewaardeerd maar er te veel geld opgezet hebt Of dat er een order gecrediteerd is naar je online wallet. Het zou zonde zijn als je dit geld niet meer gaat en kan gebruiken. Geld wat je verdient via het partner programma wordt ook naar je online wallet toe gezet. Geld terug storten uit je online portemonnee is heel eenvoudig te doen! Je doet het als volgt:

Stap 1

Ga naar het vimexx dashboard en ga naar "Online portemonnee beheer".

Stap 2

Je krijgt de knop "Geld van de portemonnee terug storten" te zien, klik hier op.

Stap 3

Vul de benodigde gegevens in en klik op de knop "Terug storten".

Wanneer je de aanvraag gedaan hebt kan het 1-3 werkdagen duren voordat het terug gestort is op je bankrekening!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!