Email instellingen IMAP - POP3 - SMTP

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Voor het instellen van je emailaccount in je emailprogramma heb je bepaalde gegevens nodig. De gegevens die je nodig hebt staan hieronder beschreven:

mail settings

Dit betreffen de algemene email instellingen voor email accounts bij Vimexx. SSL is benodigd om deze instellingen te kunnen gebruiken. Bij het aanmaken van een mail account in directadmin krijg je wel de mogelijkheid om de gegevens mail.domeinnaam.nl te gebruiken. Echter hebben deze standaard geen ssl. Hiervoor kun je de volgende handleiding volgen: https://www.vimexx.nl/help/installeer-ssl-certificaat-op-jouw-emailserver

Mocht het instellen van een emailaccount niet lukken, dan staat onze helpdesk voor jou klaar. Je kan ons bereiken via een live chat sessie of door een ticket aan te maken. We helpen je graag!