Hoe kan ik de aanvraag van een SSL certificaat aanpassen?

Bijgewerkt op 25-04-2019

In verreweg de meeste gevallen kan je gewoon een SSL certificaat aanvragen langs de normale route. Soms wil je echter een aangepaste aanvraag doen, bijvoorbeeld zonder Wildcard of niet voor alle subdomeinen.

1. Aangepaste SSL aanvraag (Geavanceerd)
    1. Klik op de domeinnaam
    2. Pas de instellingen aan

1. Aangepaste SSL aanvraag (Geavanceerd)

Het kan zijn dat je niet de standaard instellingen wilt gebruiken voor je SSL certificaat
Je kunt dan gemakkelijk je instellingen voor de aanvraag aanpassen.

1a. Klik op de domeinnaam

SSL module

Klik binnen de SSL module op de gewenste domeinnaam, om de aanvraag te configureren.

1b. Pas de instellingen aan

SSL instellingen

Pas de gegevens van je aanvraag aan, zodat deze voor jouw situatie geschikt is.
Wanneer je nameservers niet naar ons staan, moet je hier Wildcard uit zetten.

Wanneer je bij het aanvragen van het certificaat tegen problemen aanloopt, is het handig om een log te hebben.
Gelukkig hebben we bij het vernieuwen van de SSL module ook de oude module behouden, die deze log voor je heeft!

Je kunt dan gebruik maken van de Legacy SSL module.

Als je na 10 tot 30 minuten nog niet overtuigd bent dat het certificaat goed geïnstalleerd is, kan je dit controleren.
Hoe dit moet staat hier uitgelegd!

Als je er niet uitkomt helpen we je langs onze livechat of een ticket graag verder!