Verhuis token/code opvragen

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Om een verhuistoken van een domein op te kunnen vragen moet je eerst inloggen in je Vimexx dashboard.

Zodra je ingelogd bent zie je in het linker zij menu “Domeinen beheren” staan.

menu

Wanneer je hier op klikt kom je in het overzicht van al jouw domeinen.

Dan klik je op de domeinnaam.

Domeinen beheren

Dan kom je op een nieuwe pagina met de info over je domein. Hier staat ook het vak verhuizen met de knop “Verhuiscode opvragen”.

Token request

Wanneer je hier op geklikt heb wordt er automatisch een verhuiscode naar het email adres, die gekoppeld is aan je vimexx account, gestuurd.

Voor .nl domeinen wordt de verhuistoken niet via de email verstuurd, maar wordt deze weer gegeven in het overzicht bij je andere domeinen.