Hoe vraag ik de verhuistoken op?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Om een verhuistoken van een domein op te kunnen vragen moet je eerst inloggen in je Vimexx dashboard.

Stap 1

Zodra je ingelogd bent zie je in het linker zij menu “Domeinen beheren” staan.

menu

Stap 2

Wanneer je hier op klikt kom je in het overzicht van al jouw domeinen.

Dan klik je op de actieknop bij je domeinnaam waar je de token van wilt opvragen.

Domeinen beheren

Stap 3

Nu krijg je een nieuw scherm te zien met een aantal opties. Hier staat ook het vak verhuizen met de knop “Verhuiscode aanvragen”.

Token request

Wanneer je hier op geklikt heb wordt er automatisch een verhuiscode naar het email adres, die gekoppeld is aan je vimexx account, gestuurd.

Voor .nl domeinen wordt de verhuistoken niet via de email verstuurd, maar wordt deze weer gegeven in het overzicht bij je andere domeinen.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!