Hoe vraag ik de verhuistoken op?

Bijgewerkt op 14-04-2023

Om een verhuistoken van een domein op te kunnen vragen moet je eerst inloggen in je Vimexx dashboard.

Stap 1

Ga naar je dashboard en klik op Mijn Domeinen

Stap 2

Wanneer je hier op klikt kom je in het overzicht van al jouw domeinen. Selecteer aan de linkerkant van welke domeinnaam je de verhuistoken wilt opvragen.

Klik hierna op het vakje Verhuistoken.

Stap 3

Als je op Verhuistoken hebt geklikt, dan schuift het vakje open. In het veld dat tevoorschijn is gekomen, klik je op de blauwe knop Verhuistoken aanvragen.

Wanneer je hierop klikt, wordt er automatisch een verhuiscode naar de registrant van het domein gestuurd. Voor .nl domeinen wordt de verhuistoken niet via de e-mail verstuurd, maar wordt deze weergegeven in het overzicht bij je andere domeinen.