Hoe kan ik een product verlengen?

Geschreven door Vimexx op 05-04-2018

Is het moment daar dat je meldingen ontvangen hebt om je producten te verlengen? Dan is het een goed idee om dat gelijk te gaan doen. Wanneer je producten verlopen zijn ze nog wel weer te heractiveren, maar is het mogelijk dat er extra kosten aan verbonden zitten ( bij domeinnamen). Dat is natuurlijk niet gewenst! Maar hoe kan je nu je producten eenvoudig verlengen? Wij leggen je het uit!

Stap 1

Ga naar het dashboard, afhankelijk van welk product je wilt verlengen, klik je op domeinen beheren of hosting beheren.

Stap 2

In deze handleiding nemen we als voorbeeld om een domeinnaam te verlengen. Wanneer je in het overzicht bent klik je op de actie knop (tandwieltje).

Stap 3

Zodra je op het tandwiel geklikt hebt krijg je een nieuw scherm waar je op de optie kunt klikken "handmatig verlengen".

Stap 4

Zodra je dat gedaan hebt wordt je doorgestuurd naar de winkelwagen en kun je alles afrekenen!

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!