Van welk IP adres kan ik gebruiken als FTP host?

Bijgewerkt op 03-07-2018

Om van de beste FTP upload en download snelheid te genieten, raden we je aan om gebruik te maken van het IP-adres van de server als FTP host. Je kan dit IP adres gebruiken als FTP host, je FTP gebruikersnaam en wachtwoord blijven gewoon hetzelfde.

Mocht je niet weten wat het ip adres is van je hosting pakket, dan kun je gerust contact op nemen met de support afdeling.

Wat je ook kunt doen is naar het domein pingen via de commandline (Windows CMD) of terminal (MacOS).

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!