Hoe reset of wijzig ik mijn FTP wachtwoord?

Geschreven door Vimexx op 07-03-2018

Hoe reset of wijzig ik mijn FTP wachtwoord?

Geschreven door Vimexx op 07-03-2018

Het komt wel eens voor dat je je wachtwoord bent vergeten of simpelweg wilt wijzigen voor je FTP account. Gelukkig is dat eenvoudig te regelen! Wij leggen je het uit in de stappen hieronder.

Stap 1

Zodra je ingelogd bent in directadmin ga je naar “FTP beheer”.

Stap 2

In het overzicht van de FTP gebruikers zie je een kolom "Password" , daar klik je op "Change" om het wachtwoord aan te passen.

Stap 3

Je krijgt nu de mogelijkheid om een nieuwe wachtwoord te kiezen of te laten genereren. Zodra je dat ingevuld hebt kun je op de knop "Modify" klikken om het op te slaan.

Indien je een nieuwe FTP account of een extra FTP account wilt aanmaken, kun je dat eenvoudig doen aan de hand van de handleiding Hoe maak ik een ftp account aan?

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!