Vimexx Facebook

Email instelservice verzoek indienen

Bijgewerkt op 23-01-2022

Elke klant met een plus-, compleet- of maximaal pakket kan binnen 30 dagen na aanschaf gebruik maken van onze gratis e-mail instelservice. De e-mail instelservice houdt in dat wij op jouw computer op afstand meekijken en zorgen dat jouw e-mailadres die via de Vimexx servers draait goed ingesteld wordt in jouw e-mailprogramma.

Uit de praktijk is gebleken dat het soms erg lastig kan zijn om de e-mail goed ingesteld te krijgen en daar helpen wij onze trouwe klanten graag bij. De e-mail instelservice is bedoeld om maximaal 5 e-mailadressen in te stellen op jouw computer. Bij het gebruiken van de e-mail instelservice vervalt de 30 dagen niet goed geld terug garantie wel. Wij zullen er echter voor zorgen dat jouw e-mail goed werkt en je daar geen spijt van krijgt!

Hoe start ik?

Om de e-mail goed in te stellen hebben we enkele gegevens van je nodig om van start te kunnen. Deze gegevens kunnen per e-mail aan support@vimexx.nl toegestuurd worden of kunnen in een nieuw ticket geplaatst worden. Wij zullen vervolgens aan jou terug communiceren wanneer wij de e-mail voor je kunnen instellen waaruit we vervolgens samen een afspraak maken.

Wat hebben wij van jou vooraf nodig:

  • Alle e-mailadressen voorzien van een wachtwoord
  • Het e-mailprogramma waarin wij ze moeten instellen

Zodra we bovenstaande gegevens succesvol ontvangen hebben van je zullen we spoedig een afspraak met je inplannen en de e-mailadressen zorgvuldig instellen op jouw computer. Houd er rekening mee dat we op afspraak werken en het helaas niet direct door ons uitgevoerd kan worden!

 

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -