Directadmin inloggen

Geschreven door Vimexx op 20-03-2017

Ben je de inlog locatie van je directadmin kwijt? of de mail met inlog gegevens van je hosting pakket? Met deze handleiding kom je daar eenvoudig achter.

Ga naar het vimexx dashboard en vervolgens naar hosting beheren.

Dashboard

Zodra je in het nieuwe overzicht bent klik je op het ID van je hosting pakket.

Webhosting beheren

Je komt in een nieuw scherm waar onder andere je verbruik statistieken staat van je pakket en je gebruikersnaam en inlog adres.

Overzicht

Indien je je wachtwoord niet meer weet kun je de volgende handleiding gebruiken: https://www.vimexx.nl/help/webhosting-wachtwoord-resetten

Mocht je er nog niet uit komen of heb je andere vragen of problemen, stel ze gerust via de ticket of livechat!