Vimexx is genomineerd voor de RegiStar Awards! Help je ons winnen? Stem op ons

Hoe activeer ik CDN op mijn website?

Geschreven door Vimexx op 07-11-2017

Wil je graag gebruik maken van ons CDN (Content Delivery Network)? In deze handleiding leggen we je uit hoe je een CDN zone aan maakt.

Om het CDN te activeren dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Stap 1

Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein waarbij je het CDN wenst te activeren.

Scroll daarna een stukje naar onderen totdat je uitkomt bij “Advanced Features”.

Vervolgens klik je op “CDN”.
Directadmin

Stap 2

Je klikt daarna op "Voeg nieuwe zone toe" om een nieuwe zone aan te maken. Op de pagina die daarna verschijnt hoef je in principe niets aan te passen, je kan gewoon op "Confirm" klikken om de zone aan te maken. Je krijgt daarna de melding dat de zone aangemaakt is.

Maak je geen gebruik van onze nameservers dan dien je naar "DNS Management" in DirectAdmin te gaan om zodoende het CNAME record in te zien en door te voeren in de DNS. Als je domein al netjes gekoppeld is en onze nameservers gebruikt dan hoeft dit uiteraard niet.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!