Hoe kan ik gebruiker beheren?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Hoe kan ik gebruiker beheren?

Geschreven door Vimexx op 14-12-2016

Het is uiteraard mogelijk om de gegevens van een bestaande gebruiker als reseller te wijzigen en dit kan je doen bij "List users" onder "Account Management". Dit is een optie die je op de hoofdpagina van DirectAdmin kunt vinden. In een overzichtelijke tabel kan je alle gebruikers met enkele gegevens zien.

Als je op een gebruikersnaam van een gebruiker klikt, kan je enkele gegevens zoals de gebruikersnaam, taal en het mailadres wijzigen. Daarnaast kan je ook hier het wachtwoord resetten, zodat er een nieuw wachtwoord per mail naar het opgegeven mailadres verstuurd word.

Wanneer je linksboven kijkt krijg je de optie om in te loggen als de gebruiker. Hier kan je kiezen voor ‘Modify User’. Als je klikt op de optie ‘Modify User’, dan kan je meerdere gegevens van deze gebruiker aanpassen naar wens.

Zo kan je een ander pakket aan deze gebruiker toewijzen. Ook kan je specifieke mogelijkheden en beperkingen opgeven, wanneer je deze gebruiker een hosting pakket op maat wil aanbieden. Vergeet niet rechtsonder op de button ‘save’ te klikken.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!