Hoe wijzig of reset ik mijn webhosting wachtwoord?

Geschreven door Vimexx op 13-01-2017

Hoe wijzig of reset ik mijn webhosting wachtwoord?

Geschreven door Vimexx op 13-01-2017

Het kan wel voorkomen dat je je wachtwoord van je hosting pakket vergeten bent, geen nood! Deze kan je via het klantenpaneel altijd weer resetten. Hoe dit gaat leggen we uit in de volgende stappen:

Stap 1: Inloggen op Vimexx.nl

Allereerst ga je naar https://www.vimexx.nl/inloggen en log je in met jouw login gegevens die je hebt gebruikt tijdens het registreren op onze website. Dit is ten alle tijden een emailadres en een door jou gekozen wachtwoord.

Inloggen Vimexx.nl

Stap 2: Klik op Hosting beheren:

in het klantenpaneel naar het linkje in het linkermenu genaamd  "hosting beheren". Hier zie je vervolgens al jouw aangekochte en actieve webhosting pakketten staan.

Stap 3: Klik op het tandwiel en de knop wachtwoord resetten.

Je krijgt vervolgens een overzicht van alle hosting pakketten te zien. Klik op het tandwiel naast het betreffende pakket waarna de instellingen zichtbaar zullen worden. Als je op "wachtwoord resetten" klikt dan ontvang je per e-mail de welkomst mail met alle gegevens en een nieuw wachtwoord waarmee je je pakket weer kunt beheren.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen en neem contact op met de helpdesk! Dit kan via de live chat of door een ticket aan te maken!