Vimexx Facebook

SEO Specialist | Top 10 beste specialisten 2019

Bijgewerkt op 26-06-2020

Tegenwoordig is SEO (search engine optimization) onmisbaar bij het hedendaags bereiken van succes met jouw website of webshop. Potentiële bezoekers of klanten starten hun zoektocht bijna altijd via een zoekmachine en daar kiest 90% tegenwoordig voor Google.

In het laatste kwartaal van 2018 had Google zelfs een marktaandeel van +90% in de zoekmarkt, waardoor dus 9 van de 10 mensen eigenlijk enkel nog Google gebruikt als zoekmachine en de rest links laat liggen.

Meer bezoekers via Google 

Om dus verkeer en potentiële klanten op jouw webshop te krijgen, is het van groot belang om te zorgen dat jij goed én breed zichtbaar bent in Google. Hoe meer zoekwoorden van jou in Google geïndexeerd worden en zichtbaar zijn, hoe groter jouw bereik en hoe meer mensen mogelijk doorklikken bij een interessant resultaat naar jouw website!

Nu kun je jouw website op heel veel vlakken verbeteren om een goede start met SEO te maken. Daarover hebben we al eens meer geschreven in het volgende artikel: Hoe verbeter ik mijn SEO en kom ik mogelijk hoger in Google?

SEO specialist bij Vimexx

Uiteraard doen we bij Vimexx ook veel aan SEO, aangezien in onze doelgroep ook veel mensen beginnen bij een zoekopdracht voor ze wat kopen. Wij van Vimexx willen daar natuurlijk ook bij zoveel mogelijk zoekopdrachten zichtbaar zijn en daarom zijn wij sinds dag 1 druk met SEO binnen ons bedrijf.

We hebben veel kennis binnen ons bedrijf qua SEO zitten en voeren daarom ook veel zaken zelf uit. Daarnaast, willen ook wij wel eens over ideeën sparren en nieuwe kennis op doen en werken we daarom met meerdere SEO specialisten samen, die ook in de top 10 beste SEO specialisten staan. 

Top 10 beste SEO bureau's

We hebben de top 10 beste SEO bureau's opgesteld op basis van onze ervaring en band met het SEO bureau of de SEO specialist. We oordelen op ons eigen succes en onze prettige werkwijze met deze partijen.

  1. VSEE internet marketing
  2. Kliq internet
  3. SEOGEEK
  4. Online marketing bureau Heers

Wil je nou als SEO specialist of SEO bureau ook graag in de top 10 beste SEO bureau's of SEO specialisten opgenomen worden? Contacteer ons dan op support@vimexx.nl waarna wij met jou in contact komen voor een toetsing!

Heeft deze handleiding je goed geholpen?
- 5 van 5 sterren -